Over Kim

Ik help organisaties om dingen anders aan te pakken. Door het gewoon te doen, samen met de eigen medewerkers. Soms werk ik mee aan een uitdagende veranderklus, zet ik een intern innovatieprogramma op, of train ik medewerkers in de innovatievaardigheden van de toekomst. Ik vind het leuk om mensen enthousiast te krijgen voor innovatie door bijvoorbeeld een presentatie in jouw organisatie te geven. 

ava-kim-thumbnail

Inspiratie en aan de slag in jouw organisatie!

Kim Spinder kan het beste omschreven worden als innovator en piraat. Ze houdt van muiten en organisaties in beweging krijgen middels haar innovatieprogamma's. Kim helpt organisaties innoveren met nieuwe vaardigheden, technologieën, maar  vooral een nieuwe mindset! Ze gelooft in nieuwe manieren van (samen)werken. Met veel lef en plezier helpt ze organisaties om zich klaar te maken voor de toekomst. Niet door het schrijven van plannen van aanpak, maar door samen in de praktijk te testen wat werkt en past bij de organisatie en haar medewerkers.

Kim Spinder neemt in haar presentaties de aanwezigen op enthousiaste wijze mee in de toekomst. Ze spreekt over haar innovatielessen uit de praktijk, lef om zaken voor elkaar te krijgen en nieuwe manieren van samenwerken, zoals e-mailloze organisaties. Volgens haar zijn mensen daar teveel tijd kwijt en kun je het potentieel van de organisatie beter benutten. Kim enthousiasmeert de aanwezigen voor vernieuwing in het eigen werk en prikkelt om na te denken over de eerste stap.

Prijzen

Winnaar Harvard M-Prize for Management Innovation

Meest Invloedrijke Persoon Lokale Overheid

Winnaar Telewerk Aspect Prijs

Presentatie

Een selectie van blije klanten

klm
buurtzorg
eigen-haard
bavaria
provincie-noord-brabant
rijksoverheid

Waanzinnig wat voor ideeën uit de innovatiesessies kwamen! En heel stimulerend hoe snel we deze door konden zetten naar een prototype. Nu brengen we veel meer ideeën in de praktijk!

 Hermien van Triest
Ministerie van Buitenlandse Zaken

135eece