ava-visual-02-b

Strategiesessie

Een inspirerende strategiesessie waarin we samen komen tot een heldere doelstelling en een haalbare innovatie strategie, uitgewerkt op één A4

ava-visual-02-b

Wat levert mij dit op?

Je ambitie, doelen en
strategie kraakhelder
op 1 A4
Je weet precies wat je moet
doen om je innovatie doelen
te bereiken
Je krijgt bewezen en succesvolle instrumenten aangereikt die ook voor jou gaan werken
Je hebt een goed verhaal om je eigen mensen en externe partners mee te krijgen
Het is voor iedereen duidelijk
waar de focus ligt
Dé bouwstenen voor een  concreet innovatietraject waar je zo mee kunt starten

De strategiesessies hebben ons geholpen met het maken van de juiste keuzes en het opstellen van een projectplan waar iedereen zich in kan vinden.

 Sarah-Lee Tilly
Ministerie van Economische Zaken

strategiesessie

Hoe werkt het?

We doen een sessie van 3 uur waarin we volgens een aantal vaste stappen komen tot jouw innovatie strategie. We beginnen met je doelen. Waar wil je naartoe en wat is je ambitie? Vervolgens kijken we waar je nu staat: wat houdt je tegen? Wat moet je anders gaan doen om je doelen te bereiken? Voor wie is het? Welke rol heb jij en welke stappen moet je nemen? Wij werken dit uit tot helder visueel innovatieplan op 1 A4, zodat jij weet hoe jij het innovatieprogramma op hoofdlijnen kunt inrichten en verkopen.

Is het echt nodig?

Ja. Onze ervaring is dat het heel waardevol is om hulp en een frisse blik van buiten te krijgen! In je eentje (of met je team) is het vaak ploeteren! Het is best lekker wanneer iemand het voor je opschrijft. Bovendien heb je na afloop direct een visueel communicatiemiddel in handen waarover je het gesprek kunt aangaan. Een geweldig startpunt voor jouw innovatieprogramma! De tijdsinvestering vooraf, krijg je 100% gegarandeerd terug verderop in het traject!

Hoe komen jullie tot een innovatiestrategie?

We hebben veel ervaring met het ontwerpen van een succesvolle innovatiestrategie. Met een aantal handige trainingsvormen komen we stap voor stap tot de juiste inzichten, die we meteen vastleggen! Doordat we al jarenlang innovatieprogramma’s uitvoeren kunnen we jouw innovatieplan zodanig samenstellen dat deze past bij jouw opgave met in de praktijk geteste en bewezen onderdelen. En vergeet jezelf (en je team) niet: we co-creëren de innovatiestrategie samen!

Kunnen jullie mij verder helpen na de strategiesessie?

Zeker. We kunnen je helpen met het uitvoeren van jouw innovatieprogramma. We kunnen bijvoorbeeld programmaonderdelen verzorgen, innovatieve pilotprojecten ontwerpen en faciliteren, creatieve sessies opzetten en strategisch adviseren. Kijk hiervoor bij de Innovatie Programma's.
ava-visual-04

Ook iets voor jou?
Zo’n strategiesessie?

ava-client-logo-01
ava-client-logo-02
ava-client-logo-03
ava-client-logo-04
ava-client-logo-05
ava-client-logo-06