Van praten naar doen? Het kan met een innovatie sprint! 

Los met een (online) sprint problemen op, pak nieuwe kansen aan of blaas je project nieuw leven in. Boek (online) razendsnel resultaat, terwijl je indruk maakt op je baas of klanten.

Succesvol innoveren in vier dagen? Doe mee!

Misschien herken je dit?

Vermoeid beëindig je de zoveelste online vergadering. Eerlijk gezegd kun je soms geen Skype, Teams, Webex of Zoom meer zien. Al die online vergaderingen kosten ontzettend veel extra energie. En zeg nou eerlijk, wat levert de hele dag online vergaderen nou echt op? Je haalt diep adem: “Wanneer kom ik nou weer aan werken toe?” Daarvoor kun je wel wat inspiratie gebruiken. Hoe krijg je op afstand op een leuke manier dingen voor mekaar? Dat is voor iedereen in deze tijd soms lastig.

Stel je deze situatie eens voor...

Je werkt online gefocust met een team samen aan een vraagstuk. Door samen een proces te doorlopen wat duizenden keren is getest, bereik je in vier dagen meer resultaat dan je ooit had gedacht. Je wist niet dat online samenwerken zo leuk kon zijn! Je collega’s of klanten zijn laaiend enthousiast. Door oplossingen direct in de praktijk te testen, leer je waar je doelgroep blij van wordt. Dankzij deze inzichten verspil je geen tijd meer aan dingen die niks opleveren. Dit is niet iets wat onbereikbaar is….

Wij kunnen dit samen met jou realiseren...

Hoe? Ga met ons online sprinten en boek razendsnel resultaat

Start met een beproefd stappenplan. Jij en je team worden vier dagen lang professioneel begeleid. In de sprint werk je stap voor stap toe naar het einddoel. 

Hieronder lees je wat je precies krijgt wanneer wij je persoonlijk begeleiden in een online sprint met jouw dreamteam. 

Wat is een SPRINT

Een online sprint is een proces van vier dagen dat is bedoeld om teams te helpen uitdagingen op te lossen, nieuwe ideeën te testen en bestaande producten en processen razendsnel te verbeteren. Dit proces komt oorspronkelijk van Google Ventures om hun teams te helpen sneller en beter te innoveren. Wij werken met een geupdate online versie. De sprint bestaat uit een reeks oefeningen die jou helpen om het probleem in kaart te brengen, een oplossing te kiezen die we samen gaan valideren en testen in de praktijk. Het proces is duizenden keren getest zodat elk team het kan gebruiken om iedere uitdaging op te lossen. We werken in 4 dagen samen toe naar een experiment om er zo achter te komen of we onze tijd in de juiste dingen investeren. Klinkt geweldig, toch?

Het programma leggen we natuurlijk nog uit bij de start. Maar zo krijg je alvast een eerste indruk:

Iedere dag heeft een eigen focus!

We werken met een paar principes

  1. Vertrouw het proces (het werkt!)
  2. Starten is belangrijker dan dat het 100% perfect is
  3. Concrete tastbare resultaten zijn beter dan eindeloze discussies
  4. Wees nieuwsgierig of je iets bedenkt waar de doelgroep blij van wordt
  5. We werken online samen, maar soms ook alleen of in groepjes aan opdrachten

Geloof ons niet op ons woord...

We hebben veel organisaties geholpen om te innoveren. Dit is wat ze te zeggen hebben..

De online sprint helpt je zelfs in Coronatijden op een creatieve manier snel concrete resultaten te halen met je team. En het is nog leuk ook!

Hans Eenhoorn, NOVA

Kim is voor mij een voorbeeld hoe we vanuit de vraag kunnen bedenken wat we kunnen bijdragen. Kim is goed voorbereid, ziet de processen en benadrukt de kracht van een tastbaar resultaat. Ik ben onder de indruk!

Bernadette van Oers, GGD West-Brabant

De sprint week leert mij dat een kleine groep mensen uit het bedrijf zelf in een hele korte periode in staat is om echt iets nieuws neer te zetten met verrassende resultaten.

Anke Abbenhuis, Royal Swinkels Family Brewers

Het werkt als een snelkookpansessie: betrokkenen bijeen. Een sprint organiseert een ‘zoekproces’ naar een oplossing. Op een innovatieve wijze.

Eric Blaakman, programmamanager Rijkswaterstaat

Meer weten of heb je vragen? Neem even contact op!

Vul het contactformulier in
en we spreken elkaar snel

Bel ons op
(085) 130 72 87

Scroll naar boven