GDPR

Privacy Policy

Avanteers neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou op een veilige manier verwerken en gebruiken. In dit Privacy Statement leggen wij je uit welke gegevens wij verwerken, en met welk doel we dat doen. Daarnaast kun je in dit Privacy Statement lezen over jouw rechten met betrekking tot onze verwerking van jouw persoonsgegevens. Voor vragen kun je altijd contact opnemen.

Hoe gebruikt Avanteers jouw gegevens?
Hieronder vind je een overzicht van de doeleinden waarvoor Avanteers persoonsgegevens over jou verwerkt. Daarbij is telkens aangegeven welke gegevens Avanteers voor dat specifieke doel gebruikt, wat de juridische grondslag is om die gegevens te mogen verwerken en hoe lang de gegevens door Avanteers worden bewaard. Om het overzichtelijk te houden, hebben we alles gegroepeerd naar type gegevensstroom.

Dienstverlening, klantenbeheer en financiële administratie
Doeleinde: Financiële administratie
Gegevens: Bedrijfsnaam, Factuuradres
Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Beheer van bestellingen
Gegevens: E-mailadres, Telefoonnummer
Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Afhandelen klachten
Gegevens: E-mailadres, Telefoonnummer
Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Facturatie
Gegevens: E-mailadres, Telefoonnummer
Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst
Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Verlenen van de dienst zelf
Gegevens: Gegevens die nodig zijn om de dienst te leveren
Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Afhandelen klachten
Gegevens: Gegevens die nodig zijn om de dienst te leveren
Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Facturatie
Gegevens: Gegevens die nodig zijn om de dienst te leveren
Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: CRM
Wij gebruiken de software van ActiveCampaign voor verzoeken via de website en Teamleader.
Gegevens: Naam, E-mailadres, Locatie, Telefoonnummer
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang: Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Marketing
Wij sturen berichten met kennis en informatie over innovatie, onze producten en onze diensten. Hiervoor gebruiken we het telefoonnummer waarmee je je bij ons hebt ingeschreven. Wij gebruiken voor nieuws de software van Whatsapp.
Wij respecteren jouw rechten conform de General Data Protection Regulation. Dit betekent dat je je op ieder gewenst moment kunt uitschrijven van onze lijst, om wat voor reden dan ook. Voor de WhatsApp nieuwsbrief kun je je afmelden door ons nummer te verwijderen, of door een berichtje te sturen dat je jezelf afmeldt. Controleer zelf jouw privacy instellingen in Whatsapp, daarop hebben wij geen invloed.
Doeleinde: Nieuwsbrief
Gegevens: Telefoonnummer
Grondslag: Ondubbelzinnige toestemming
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit
doeleinde

Website
Doeleinde: Website analytics
Gegevens: Surfgedrag, Locatie
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang: Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit
doeleinde

Hoe verkrijgen wij jouw persoonsgegevens?
Avanteers heeft gegevens over jou in bezit, omdat jij die gegevens aan ons verstrekt hebt.

Wat zijn jouw rechten?
Onder de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming beschik je over een aantal rechten met betrekking tot jouw gegevens en de verwerking ervan:

Ontvangers van de persoonsgegevens
De gegevens kunnen worden doorgegeven aan:
- Verwerkers
- Partijen die betrokken zijn bij de uitvoering of nakoming van een overeenkomst tussen jou en Avanteers
Het kan zijn dat Avanteers verplicht is je gegevens te verstrekken aan een derde partij, bijvoorbeeld op grond van een wettelijke verplichting.

Kan dit Privacy Statement worden gewijzigd?
Dit Privacy Statement kan worden gewijzigd. Wij adviseren je daarom regelmatig het Privacy Statement na te lezen op eventuele wijzigingen.

Cookie statement

Cookies zijn kleine stukjes (tekst)informatie die bij je bezoek aan een website worden meegestuurd aan jouw browser en daarna op de harde schijf of in het geheugen van je computer, tablet of mobiele telefoon worden opgeslagen. De cookies die via de Website worden geplaatst, kunnen jouw Apparaat of de bestanden die daarop opgeslagen staan niet beschadigen.

Welke cookies gebruikt Avanteers?

Functionele cookies
Avanteers maakt in de eerste plaats gebruik van functionele cookies. Deze cookies zijn noodzakelijk om aan jou de diensten en functionaliteiten te kunnen leveren waar je om hebt gevraagd.

Analytics cookies
Voor het verzamelen van statistieken over het gebruik en bezoek van de Website, maakt Avanteers gebruik van analyticsdiensten. Deze gegevens worden door de aanbieder van deze analyticsdiensten geanalyseerd en de resultaten hiervan worden aan Avanteers verstrekt. Avanteers krijgt op deze manier inzicht in hoe de Website wordt gebruikt en kan aan de hand van die gegevens de Website en/of haar dienstverlening zo nodig aanpassen. Als dat wettelijk verplicht is, kan de analyticsdienst deze informatie aan derden verstrekken. Avanteers maakt gebruik van de volgende analyticsdiensten: Google Analytics.

Verwijderen cookies
De toestemming die je hebt gegeven aan Avanteers voor het plaatsen en uitlezen van cookies, kun je altijd intrekken door je browser zo in te stellen dat deze geen cookies accepteert of door alle in jouw browser reeds geplaatste cookies te verwijderen. Raadpleeg de helpfunctie van je browser om te zien op welke wijze je de cookies kunt verwijderen. Het weigeren en verwijderen van cookies heeft alleen gevolgen voor de computer en de browser waarop je deze handeling uitvoert. Als je gebruik maakt van meerdere computers en/of browsers moet je de bovengenoemde handeling(en) voor iedere computer en/of browser herhalen.

Wijzigingen
Dit Cookie Statement kan worden gewijzigd. Wijzigingen in dit Cookie Statement worden via de Website bekend gemaakt.

Vragen
Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met Avanteers.

Je hebt het recht om een officiële klacht in te dienen over onze berichten of de manier waarop we jouw gegevens hebben opgeslagen. Hiervoor kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

ava-client-logo-01
ava-client-logo-02
ava-client-logo-03
ava-client-logo-04
ava-client-logo-05
ava-client-logo-06

WIL JIJ DOORLOPEND INNOVATIE TIPS & NIEUWS ONTVANGEN?

ava-arrow-down
ava-phone

Meld je aan voor ons WhatsApp nieuws!

"Ik stuur je tweewekelijks de belangrijkste innovatie nieuwtjes"

— Kim Spinder

Stuur me je naam met het woord "nieuws" via Whatsapp naar 06 11 53 40 39