Onze boekenclub

Je hoeft geen opleiding te volgen om nieuwsgierig te zijn. Kom bij onze boekenclub en experimenteer mee.

10Downloads

2leden

Over onze boekenclub

Wij, Kevin Weijers en Kim Spinder, gaan iets nieuws beginnen; onze boekenclub. Die boekenclub is een langgekoesterde droom van Kevin. Kim doet alleen maar mee, omdat ze online geld wil verdienen.

Het mooiste komt nog; je kunt zelf lid worden van dit illustere genootschap. Hoe de boekenclub er verder uit komt te zien, dat weten we ook nog niet precies. Dat gaan we de komende tijd ontdekken. Het zou leuk zijn wanneer je met ons meedoet!

Word jij ook lid van
onze boekenclub?

We willen samen een succes maken van Onze Boekenclub. Wanneer je lid wordt, krijg je toegang tot extra afleveringen achter het betaalmuurtje. En wie weet wat we in de loop van de tijd allemaal nog meer bedenken.​

Luister de podcast

Bij Onze Boekenclub hoort een wekelijkse podcast. We gaan iedere maand aan de slag met een vraag die ons bezighoudt en daar zoeken we een geweldig boek bij die we samen lezen. Je leert gewoon in de praktijk door met ons mee te doen, zonder in de schoolbanken te hoeven zitten. 

listen-on-apple-podcasts
listen-on-spotify
listen-on-google-podcasts

Wat anderen zeggen
over Onze Boekenclub 

Een feest om naar de podcast te luisteren! Enorm veel herkenning 😉

Eindelijk hoor ik ook bij een clubje. Ik kan niet wachten om iedere maand een boek en sokken opgestuurd te krijgen!

Misschien ken
je ons ook van

Lid worden
Kom erbij! Word lid voor 5 euro per maand.

Kom bij deze boekenclub en voeg deze carrière stap direct toe aan je LinkedIn profiel.

We willen samen een succes maken van Onze Boekenclub. Wanneer je lid wordt, krijg je toegang tot extra afleveringen achter het betaalmuurtje. En wie weet wat we in de loop van de tijd allemaal nog meer bedenken.​

Twee weken voor de volgende jaarafschrijving krijg je een herinneringsberichtje. Dit gaat allemaal automatisch via de jongens en meisjes van Vriend van de Show.

Net als met alles in het leven, jij bepaalt zelf welke afleveringen je luistert, welke boeken je meeleest en welke challenges je met ons aangaat. Niemand heeft door wanneer je stiekem een maandje (of twee) overslaat. 

Scroll naar boven