Wij helpen bedrijven te innoveren.

Als jouw organisatie te weinig op eigen kracht innoveert, dan komt je bestaansrecht in gevaar. Alarm!

Hoe kan ik je helpen?

Kim-Book-Illustrations-71
698567HOE JE HEEL ANDERS KAN GAAN WERKEN

Je wilt heel anders gaan werken maar voor je gevoel zit je vast in ‘het systeem’: ‘Zo doen we het hier nu eenmaal.’ Hoe kan ik dat doorbreken?

Kim-Book-Illustrations-72
Hoe je collega's in beweging kunt krijgen

Je wilt heel anders gaan werken maar voor je gevoel zit je vast in ‘het systeem’: ‘Zo doen we het hier nu eenmaal.’ Hoe kan ik dat doorbreken?

Kim-Book-Illustrations-73
Hoe je inspiratie opdoet voor je eigen werk

Je wilt inspiratie opdoen voor je eigen werk. Hoe krijg je weer nieuwe energie om te innoveren?

Kim-Book-Illustrations-74
hoe je het gewenste resultaat bereikt

Je krijgt met je huidige aanpak niet het gewenste resultaat. Wat kun je van anderen leren?

Kim-Book-Illustrations-75
Of je op de goede weg bent met innoveren

Je bent op zoek naar (h)erkenning. Ben je op de goede weg? Ligt het aan jou of ben je toch niet helemaal gek?

INNOVEREN IN DE PRAKTIJK

Ik krijg in mijn werk regelmatig de vraag: hoe kun je als organisatie nou het best innoveren? Wat is er nodig om een innovatieve cultuur te creëren, welke vaardigheden hebben medewerkers nodig en is er een bepaalde route naar succes? Helaas moet ik dan antwoorden dat elke organisatie anders is; er bestaat geen gegarandeerde succesformule.

Toch zie ik dat bepaalde dingen innovatie wel kunnen stimuleren of afremmen. Blijkbaar is er zoiets als het ideale innovatieklimaat. Bepaalde randvoorwaarden en condities vormen een goede voedingsbodem voor innovatie. Je kunt innovatie in jouw organisatie dus stimuleren en versnellen, in plaats van tegenwerken. Daarover gaat dit boek.

Kim Spinder

REACTIES OP MIJN BOEK

Jan-rotmans-Foto-De-Baak.-jpg-300x225 (3)

Dit is een ongewoon boekje over innovatie, wat in gewone mensentaal beschrijft hoe innovaties in de praktijk verlopen;  Kim Spinder prikt ook genadeloos door het gebruikelijke innovatie bullshit jargon, en laat overtuigend zien wat wel werkt. En het plezier spat er van af, dit is een absolute aanrader! Word ook een innovatiepiraat…

JAN ROTMANS
hoogleraar transitiekunde

Kinderdagverblijf Roodkapje Houten (1)

Het boek is een aanrader: in gewone taal gaat het in op innoveren zonder het plat te slaan. Dat laatste is belangrijk want om te innoveren moet je van goeden huize komen. Het boek geeft daartoe Kim’s destillatie van wat er op dat vlak zoal geschreven en gedacht wordt. Ze staat daarmee tussen auteurs en zelf met de benen in de praktijk. Zo’n boek zelf schrijven om je je gedachten op te maken zou je eigenlijk iedereen aanraden. Maar het lezen is ook al fijn.

HANS VERMAAK
veranderdeskundige

stijn_swinkels_potrait

Iedereen kan leren innoveren! Het is geen exclusieve taak van een afdeling innovatie maar een competentie die iedereen binnen ons bedrijf kan aanleren. Het Pink Box programma helpt onze medewerkers om deze innovatie competentie aan te leren; in de praktijk vernieuwen en waarde toe te voegen

STIJN SWINKELS
directie Swinkels Family Brewers

henkvolberda

Een must-read voor iedereen die aan de slag wil met innovatie. Toepassing van Kim’s kleine innovatieboek, kan grote effecten hebben voor uw organisatie. Niet alleen nieuwe producten en diensten, verdienmodellen, en betere prestaties, maar ook meer tevreden medewerkers

Prof.dr. HENK W. VOLBERDA
Amsterdam Business School, Universiteit van Amsterdam

sNEAK PEEK

Klik op de afbeelding om te vergroten

sTART MET INNOVEREN EN BESTEL HET BOEK VOOR MAAR € 20,99

Scroll naar boven