Misschien herken je dit?

Je wilt wel anders werken, maar dat is in de praktijk doen lastiger dan gedacht. Hoe neem je collega’s en de buitenwereld hierin mee? Hoe zorg je ervoor dat je onderweg niet tegen een muur van weerstand aanloopt? Hoe zet je een experiment op, leer je ervan en hoe zorg je ervoor dat je opschaalt? Hoe krijg je een organisatie  in beweging? Hoe zorg je ervoor dat je niet in je eentje worstelt met allerlei vragen?

  • Ik wil heel graag anders werken, maar voor mijn gevoel zit ik vast in ‘het systeem’: ‘Zo doen we het hier nu eenmaal.’ Hoe kan ik dat doorbreken?
  • Ik wil mijn collega’s in beweging krijgen, maar ik weet niet hoe. Waar en met wie begin ik?
  •  Ik wil inspiratie opdoen voor mijn eigen werk. Hoe krijg ik weer nieuwe energie om te innoveren?
  • Ik krijg met mijn huidige aanpak niet het gewenste resultaat. Wat kan ik van anderen leren?
  • Ik ben op zoek naar (h)erkenning. Ben ik op de goede weg? Ligt het aan mij of ben ik toch niet helemaal gek?

Ga samen met ons aan de slag! 

Zo kan het ook...

Kan het in jouw organisatie ook echt anders? Ik denk van wel. Overal waar ik over de vloer kom en een tijdje meehelp, werk ik samen met fantastische vakmensen die elke dag bewijzen dat het anders kan. Als zij het kunnen, kun jij het ook! We helpen jou, je team of organisatie graag een tijdje op weg. 

We vinden het leuk om te laten zien dat verandering – naast hard werken – ook leuk is. We gaan daarom actief aan de slag. Soms help ik hands-on mee in een (verander)programma, soms geef ik het projectteam advies. Afhankelijk waar jullie behoefte aan hebben. Eén ding is zeker: saai wordt het nooit!

Ga met ons op innovatiereis en boek razendsnel resultaat

Dit is wat je krijgt...

Als we aan de slag gaan, gaan we samen op ontdekkingstocht. En dat alles zónder een vuistdik plan van aanpak. Diverse organisaties, zowel overheid als bedrijfsleven, gingen je al voor. Van overheid tot onderwijs, van zorg tot bedrijfsleven tot mkb: veel diverse organisaties maakten inmiddels kennis met onze aanpak. 

Inspirerende voorbeelden...

Programma Versnelling Digitalisering MKB
Voor veel mkb-bedrijven is het een grote stap om de kansen van digitalisering goed te benutten. Het ontbreekt hen simpelweg aan tijd, kennis en geld. Dure ICT-specialisten inschakelen of het eigen personeel bijscholen is geen optie. Daarom heb ik samen met de projectleider van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat het programma ‘Versnelling digitalisering mkb’ opgezet. In dit programma gaan mkb’ers aan de slag in zogenoemde MKB-Werkplaatsen Digitalisering die nu in het hele land worden opgeschaald.
Ministerie EZK
Advisering innovatieteams
Innovatieteams werken natuurlijk al aan innovatie in hun eigen organisatie, maar kunnen soms ook wel wat hulp van buiten gebruiken door te sparren, te spiegelen en samen nieuwe dingen te bedenken en te ondernemen. Bij diverse organisaties ondersteun ik de innovatie afdelingen en teams.
PSW
Innovatief klimaat
Blijven innoveren: zeker voor een bedrijf als KLM is het van levensbelang. Maar hoe doe je dat? Door een innovatieve cultuur te creëren. En door te bouwen aan een interne community van enthousiaste mensen met een frisse blik. Zonder drempels, zonder hiërarchie. Met als doel een organisatie die goede ideeën omarmt en innovatie meedraagt in haar dna.
KLM

Maatwerk

Zoveel klanten, zoveel hulpvragen. We vinden het leuk om nieuwe dingen te proberen, dus voel je vrij om het over een hele andere boeg te gooien! Wij laten ons graag verrassen. 

Ook iets voor jou, samen aan de slag?

Bekijk een aantal succesvolle voorbeelden en doe inspiratie op

Meer weten of heb je vragen? Neem even contact op!

Vul het contactformulier in
en we spreken elkaar snel

Bel ons op
(085) 130 72 87

Blijf exclusief op de hoogte via Whatsapp

"Ik stuur je tweewekelijks innovatietips"

Blijf exclusief op de hoogte via WhatsApp! App je naam naar 06 11 53 40 39

Scroll naar boven