ava-visual-02-b

Advies

Wil je dat ik praktisch meewerk aan jouw veranderopgave? Neem dan vrijblijvend contact op!

ava-visual-02-b

Hulp nodig bij jouw veranderopgave?

Waar wil je naartoe en wat is je ambitie? Wat houdt je tegen? Kim geeft je een frisse blik van buiten. Samen bepaal je de weg naar innovatie. Kim verzorgt programmaonderdelen, ontwerpt en faciliteert innovatieve pilotprojecten, zet creatieve sessies op en voorziet je van strategisch advies.

Doorlooptijd: in overleg

ava-kim-thumbnail

Recente innovatie met Kim

Air France – KLM

Blijven innoveren: zeker voor een bedrijf als Air France KLM is het van levensbelang. Maar hoe doe je dat? Door een innovatieve cultuur te kweken. En door te bouwen aan een interne community van enthousiaste mensen met een frisse blik. Zonder drempels, zonder hiërarchie. Met als ultiem doel: een organisatie die goede ideeën omarmt en…

Agri meets Design

Boeren en ontwerpers: vreemde combi? Zeker niet! In ons project Agri Meets Design brengen we boeren en designers bij elkaar. Samen denken ze na over maatschappelijke vraagstukken in de agrifoodsector en over de boerderij van morgen. Dat leidde tot verrassende resultaten. Zoals de bodywarmer voor biggen. Maar bijvoorbeeld ook tot nieuwe verdienmodellen, waarbij de hele…

Iets voor jou?
Kim als innovatie consultant?

De strategiesessies hebben ons geholpen met het maken van de juiste keuzes en het opstellen van een projectplan waar iedereen zich in kan vinden.

 Sarah-Lee Tilly
Ministerie van Economische Zaken

strategiesessie

Binnen elke organisatie leven goede ideeën

Alleen: hoe vertaal je ze naar de praktijk? En hoe zorg je ervoor dat je onderweg niet tegen een muur van weerstand aanloopt? Van overheid tot onderwijs, van zorg tot bedrijfsleven: honderden organisaties maakten inmiddels kennis met onze onorthodoxe aanpak. Zij lieten zich inspireren tijdens presentaties en workshops. En gingen zelf actief aan de slag met prikkelende ideeën. Benieuwd welke bedrijven en organisaties je voorgingen? Hieronder een selectie uit onze lijst met opdrachtgevers.

klm
buurtzorg
eigen-haard
bavaria
provincie-noord-brabant
rijksoverheid