De Innovatie Wasstraat Podcast

Inspiratie en mentale steun voor innovatoren voor wie het nooit snel genoeg gaat

200.000+​Downloads

130+​5 STERREN BEOORDELINGEN

Over de podcast

Kim Spinder gaat in gesprek met experts om achter hun innovatiegeheimen komen. Je hoort ideeën over hoe je werk anders kan en frustratie waarom dat nog niet is gebeurd. Kim legt hierbij stiekem al haar eigen problemen voor aan experts in de hoop dat zij het verlossende antwoord hebben. Ga door de Innovatie Wasstraat!

Doneer en wordt vriend van de show

We zijn natuurlijk al vrienden, maar het maken van een podcast kost naast liefde, ook tijd en geld. Om podcasts te blijven maken, kun je nu officieel vriend van show worden. Mis niets van de Innovatie Wasstraat, spreek audioberichten in en stel je vragen aan interessante gasten. En wij vrienden onderling verzinnen samen vast nog meer leuks! Word vriend:

Abonneren en Luisteren

Innovatie Wasstraat is dé innovatie show van Nederland waarin je waardevolle inzichten krijgt van mede-innovatoren en waar je ontdekt dat je niet de enige bent die worstelt. Ga door de Innovatie Wasstraat en leer van andere organisaties. Laat je inspireren om weer op volle kracht vooruit te gaan! 
listen-on-apple-podcasts
listen-on-spotify
listen-on-google-podcasts

Wat anderen zeggen over de Innovatie Wasstraat podcast 

Een feest om te luisteren! Enorm inspirerende podcast, veel herkenning en uiteraard confronterende stukken om van te smullen. Heel inspirerend om ervaringen van vak'idioten' en innovatiecowboys te vernemen. En ook de herkenning; mooi om te zien dat we vaak met dezelfde issues worstelen en dat het nooit snel genoeg gaat. Ik ga er zo weer een luisteren: het is verslavend!

Daphne van Dijk, KNVB

Inspirerende leerzame podcasts met iedere keer wel punten die van toepassing kunnen zijn in je eigen praktijk. Zelf luister ik er altijd naar tijdens lange autoritten of sporten.

Sander

Wat een geweldige podcast. Heerlijk onbevangen, erg inspirerend en verfrissend authentiek. Het biedt een prachtig inkijkje in de meest effectieve manieren van organiseren en brengt dat op een briljante manier terug tot de essentie. Gasten met een oprecht verhaal in combinatie met de ontwapende stijl van Kim. Het is bijna jammer dat ik soms thuis werk en niet in de file sta met deze schitterende verhalen.

Sjoerd

Geweldig weer deze podcast, wat een waardevolle en praktische inzichten .

Johan Janssen

Op haar unieke en ontwapende manier interviewt Kim haar uiteenlopende en interessante gasten. Hiermee leer ik zoveel van allerlei verschillende aspecten van veranderen, alles komt aan bod. Top podcast.

Saskia

In haar podcast met de aansprekende titel ‘De Innovatie Wasstraat’ nodigt ze experts uit om te interviewen en ervaringen uit te wisselen. En haar eigen vragen voor te leggen, zoals Spinder zelf met haar innemende lach beminnelijk bekend.’

S. Cornelissen

Misschien wel de leerzaamste podcast van Nederland.

Rob

Blijf exclusief op de hoogte via Whatsapp

"Ik stuur je tweewekelijks de belangrijkste innovatie nieuwtjes"

Stuur je naam met het woord “nieuws” via Whatsapp naar 06 11 53 40 39

Scroll naar boven