Inspiratie om te vernieuwen en innoveren

Toe aan een opfrisbeurt? Laat je inspireren tijdens een presentatie. En ga daarna zelf aan de slag met de eerste stappen in jouw organisatie. 

1000+​(online) Lezingen

Voorzowel overheid als bedrijfsleven

Boek een inspiratiesessie

Kim is een veelgevraagd spreker. Met veel plezier neemt ze het publiek mee in haar innovatielessen uit de praktijk. Hoe kun je innoveren met een nieuwe mindset, vaardigheden en technologieën? Niet door het schrijven van plannen, maar door samen in de praktijk te testen wat werkt. Daarbij hoort ook een nieuwe manier van samenwerken, zoals een e-mailloze organisatie. 

Kim Spinder is zowel binnen de overheid als in het bedrijfsleven een veelgevraagd innovatie expert. Ze heeft al heel wat kilometers op de teller staan als het gaat om innoveren in de praktijk. Dat is ook waar het vaak misgaat. Je moet veel hobbels over, mensen meenemen, onderweg ook nog succes creëren en je eigen energie bewaken. Hoe pak je dat aan?

Wat anderen zeggen over 
een inspiratiesessie van Kim

Kim was weer zeer inspirerend als Keynote Speaker. Zij wist zij op haar eigen manier de deelnemers in beweging te krijgen met het anders denken en het indienen van ideeën. Door haar aanstekelijke enthousiasme wist zij de zaal te pakken en mee te nemen in het creatief denken en vooral doen. Het is altijd een eer om met Kim te werken en we hopen dit nog vaak te mogen doen.

Rene Blok, RVO

Kim heeft met energie en enthousiasme een positieve (in)zicht meegegeven hoe je ook kunt innoveren en geeft daarbij ook duidelijk de valkuilen aan .... maar met humor kun je veel oplossen en ook meer origineel denken....Zeker een aanrader!

Marco Bastian, NBBU

Een van de verbeterthema’s bij Domesta is samenwerken. We mailen te veel, we willen elkaar vaker opzoeken. Geïnspireerd door een video van Kim werd er een mailloze dinsdag ingevoerd. Wel zo gezellig en nog effectiever ook. Ons werk verandert snel. Standaard oplossingen voldoen niet altijd. We leveren vaker maatwerk. Hier is creativiteit en innovatie voor nodig. Innoveren om de huurder meer ruimte om te leven te geven. We nodigden Kim uit voor een lezing om ons te inspireren. Onbevangen en vol enthousiasme liet ze aan de hand van aansprekende voorbeelden zien hoe eenvoudig je nieuwe oplossingen kunt vinden. Het verhaal van Kim helpt ons om de ingezette ontwikkeling verder te brengen. Op naar meer huurders- en werkgeluk bij Domesta!

Bert Moormann, Domesta

Kim is een enthousiaste, jonge vrouw die, met heel veel mooie voorbeelden uit verschillende branches, illustreert hoe makkelijk het eigenlijk is om innovatie binnen een organisatie in gang te zetten. Daarnaast weet ze een zaal van de eerste tot en met de allerlaatste minuut te boeien en te binden. Ze maakt er een mooi innovatie feestje van.

Ed van Meeuwen, FWG

We hebben een hele leuke bijeenkomst gehad, ook veel gelachen met Kim. Medewerkers waren dus enthousiast!

Staedion

Ik vond het inspirerend en je wordt getriggerd om na te denken over innovatie. Een aanbeveling voor andere organisatie/bedrijven die vooruit willen komen.

Darifa Doumajd, Rijndam Revalidatie

Kim Spinder zet je echt aan het denken en inspireert je om de dingen voortaan anders aan te gaan pakken. Vanaf het begin tot het eind was er een goede interactie met de aanwezigen.

Gemeente Almere

What an inspirational and informative presentation. Kim was very clear (and full of humor) on what she had to tell. Very few people can do that!! Love this one!!

Nationale Nederlanden

Ik heb Kim leren kennen bij de Omix Beteronderwijsshow. Door haar enthousiasme maar ook haar deskundigheid over de praktische invulling van innovatietrajecten hebben we de piratenbox van Kim bij ons bedrijf geïntroduceerd. Dit heeft geleid tot een innovatieve aanpak van het maken van onderwijsroosters op afstand en tot een bootcamp voor onderwijslogistiek.

Rudi ter Riet, Omix

Kim sprak op ons zorg transformatie congres ICT&Health. Een zaal met honderden mensen wist ze te raken, door dagelijkse frustraties te benoemen vergezeld met concrete innovatieve ideeën om hiermee zelf aan de slag te gaan. Mooi om te ervaren dat mensen na haar spreken ook opstonden en vertelden wat ze gingen doen. Dat is letterlijk en figuurlijk mensen in beweging krijgen vanuit hun eigen passie!

Lea Bouwmeester, ICT&Health

De presentatie van Kim was een schot in de roos, heb er meerdere complimenten over ontvangen en het paste perfect in het programma.

Chantal, Ahold

Wij zochten voor ons finale-event iemand die ons zou prikkelen om dingen iets anders te gaan doen. Met Kim hebben we een goede keuze gemaakt. Mooi om de enthousiaste reacties van de aanwezigen te horen. Kim heeft op een leuke, prikkelende mensen aan het denken gezet.

Christel van Vught, BrabantWonen

Kim is een bron! Een bron van anders denken. Haar inspiratie geven we graag door aan onze leden. Bij CultuurWerkt brengen we kunst & cultuur naar de werkvloer zodat medewerkers verrijkt worden met vernieuwende ideeën. Het maildieet gaat er dus in als koek. Dank je wel!

Esther Jousma, CultuurWerkt​

We zochten naar een manier om het digitale burgerportaal nieuw leven in te blazen, dat is gelukt. Ik heb veel positieve reacties gehad van de klantmanagers over de presentatie van Kim. Het verhaal is herkenbaar en de manier waarop Kim vertelt over innovatie brengt ons weer nieuwe, positieve energie om stap voor stap dichter bij ons doel te komen.

Gemeente Hengelo

Kim is een enorm inspirerend verteller. Met haar treffende voorbeelden van binnen en buiten de overheid heeft ze onze organisatie erg geholpen.

Sociale Verzekeringsbank

Wij waren erg geïnspireerd door je presentatie vanochtend. Een te gek optreden!

Rijkswaterstaat

A huge thank you to you for your invaluable contribution to the success of our inaugural MIX Mashup. You offered up so many radically practical approaches and great stories, you had the whole crowd buzzing. "Raise the pirate flag" is the new mantra of management innovators everywhere!

Polly Labarre, Management Innovation eXchange

Ook iets voor jou, zo’n inspiratiesessie?

Bekijk de video’s en doe extra inspiratie op 

Meer weten of heb je vragen? Neem even contact op!

Vul het contactformulier in
en we spreken elkaar snel

Bel ons op
(085) 130 72 87

Blijf exclusief op de hoogte via Whatsapp

"Ik stuur je tweewekelijks innovatietips"

Blijf exclusief op de hoogte via WhatsApp! App je naam naar 06 11 53 40 39

Scroll naar boven