Waarom innovatieve ideeën al je overtuigingskracht vragen [Pacelle van Goethem, gedragswetenschapper] – Avanteers

Waarom wint het beste plan niet altijd? Deze week is Pacelle van Goethem, gedragswetenschapper en auteur van “Macht aan de aardige mens”, te gast in de Innovatie Wasstraat. We hebben het over waarom het beste idee niet altijd wint en hoe je mensen toch kunt overtuigen van jouw goede idee. Hoe ben je krachtig, vriendelijk en bijzonder tegelijkertijd?

Leer beter overtuigen met deze podcast!

Luister de podcast:

Of luister via: ApplePodcasts, Spotify of Google Podcasts.

Shownotes

Website Pacelle van Goethem

Pacelle van Goethem, Macht aan de aardige mens (koop via Managementboek.nl)

Pacelle van Goethem, IJs verkopen aan eskimo’s (koop via Managementboek.nl)

Word vriend van de show

We zijn natuurlijk al vrienden, maar nu kunnen we dat bezegelen: word vriend van de show, de innovatie wasstraat! Mis niets van de Innovatie Wasstraat, spreek audioberichten in, stel je vragen aan interessante gasten en blijf altijd op de hoogte. En voor echte vrienden verzinnen we samen vast nog meer leuks! Kom je er ook bij? 

Waarom vrienden worden? Het maken van een podcast kost geld en tijd. Dat steken we er met liefde in, maar om dit duurzaam te kunnen doen, willen we je vragen of je Vriend van de Show wil worden. Voor een bedrag van 2,50 per maand, of een zelf te bepalen bedrag ineens, kan je ons steunen. Als je het kan missen, ga dan naar: vriendvandeshow.nl/innovatiewasstraat.

Nieuws

Wil je lid worden van ons Whatsapp nieuws? Stuur dan een appje met je naam naar 06 11 53 40 39. Je blijft dan net als duizend anderen exclusief op de hoogte!

Help mij met een beoordeling

Beoordelingen zijn heel belangrijk voor het succes van deze podcast. Wil je mij helpen door de Innovatie Wasstraat vijf sterren te geven? Open in Apple Podcast de Innovatie Wasstraat Podcast. Klik op ‘Schrijf een recensie’. Geef vijf sterren en laat – als je dat leuk vindt – een berichtje voor me achter.

Scroll naar boven