Leer traag versnellen [Arend Ardon, auteur Traag Versnellen] – Avanteers

Leer traag versnellen [Arend Ardon, auteur Traag Versnellen]

Wil je graag ruimte voor vernieuwing of denk je dat er meer in zit in je team? Dan kun je volgens Arend Ardon drie dingen doen; verlangen, vertragen, versnellen. Onze voorkeur gaat vaak uit naar versnellen. We willen snel dingen veranderen, maar dan loop je vaak met al je nieuwe plannen en ambities tegen je oude gewoontes aan. Zo creëer je onbewust je eigen plafond. Arend Ardon roept in deze podcast op om het eens ander te doen; ga traag versnellen, waarbij je afscheid neemt van hoe je de dingen altijd deed en nieuwe dingen uitprobeert met vallen en opstaan. 

Leer traag versnellen met deze podcast!

Luister de podcast:

Of luister via: ApplePodcasts, Spotify of Google Podcasts.

Shownotes

Arend Ardon, Traag versnellen (koop via Managementboek.nl)

Arend Ardon, Doorbreek de cirkel (koop via Managementboek.nl)

Word vriend van de show

We zijn natuurlijk al vrienden, maar nu kunnen we dat bezegelen: word vriend van de show, de innovatie wasstraat! Mis niets van de Innovatie Wasstraat, spreek audioberichten in, stel je vragen aan interessante gasten en blijf altijd op de hoogte. En voor echte vrienden verzinnen we samen vast nog meer leuks! Kom je er ook bij? 

Waarom vrienden worden? Het maken van een podcast kost geld en tijd. Dat steken we er met liefde in, maar om dit duurzaam te kunnen doen, willen we je vragen of je Vriend van de Show wil worden. Voor een bedrag van 2,50 per maand, of een zelf te bepalen bedrag ineens, kan je ons steunen. Als je het kan missen, ga dan naar: vriendvandeshow.nl/innovatiewasstraat.

Nieuws

Wil je lid worden van ons Whatsapp nieuws? Stuur dan een appje met je naam naar 06 11 53 40 39. Je blijft dan net als duizend anderen exclusief op de hoogte!

Help mij met een beoordeling

Beoordelingen zijn heel belangrijk voor het succes van deze podcast. Wil je mij helpen door de Innovatie Wasstraat vijf sterren te geven? Open in Apple Podcast de Innovatie Wasstraat Podcast. Klik op ‘Schrijf een recensie’. Geef vijf sterren en laat – als je dat leuk vindt – een berichtje voor me achter.

Scroll naar boven