Boeken tip! Sunday Sketching van Christoph Niemann – Avanteers

Boeken tip! Sunday Sketching van Christoph Niemann

boeken Christoph Niemann

Boeken tip!

Christoph Niemann maakt geweldige tekeningen voor onder andere de New York Times. In zijn boek Sunday Sketching laat hij dingen vanuit een ander perspectief zien: “It’s an exercise in seeing.” Ik werd keer op keer door zijn tekeningen verrast.

Maar er is meer.

Hij vertelt aan de hand van tekeningen in dit boek zijn verhaal. Over zijn leven als topdesigner, en de vragen waarmee hij in zijn carrière worstelt. Op een gegeven moment vond hij zijn werk niet meer leuk en dat kwam door 3 gedachten in zijn hoofd.

1. Ik ben niet goed genoeg.

2. Mijn werk is binnenkort niet meer relevant, ik ben snel blut.

3. Mijn ideeën raken op.

Hij legt vervolgens uit wat hij heeft gedaan om dat te overwinnen. Bijvoorbeeld bij nummertje 1: oefenen en beter worden.

Voor mij is dit het beste boek dat ik dit jaar heb gelezen / bekeken.

Ook iets voor jou? Sunday Sketching van Christoph Niemann?

–> Koop hier het Engelse boek Sunday Sketching

–> Volg Christoph Niemann op Instagram

boeken christoph niemann

Nog niet uitgelezen? Laat je inspireren door het boek de Managementideeenfabriek van Stefan Heusinkveld

Scroll naar boven