Waarom perfectionisten zelden gelukkig zijn [Chantal van der Leest, gedragspsycholoog] – Avanteers

Waarom perfectionisten zelden gelukkig zijn [Chantal van der Leest, gedragspsycholoog]

Perfectionisme, het klinkt als een mooie eigenschap. Maar zo goed mogelijk proberen te presteren is iets anders dan je eigenwaarde ervan laten hangen. Volgens Chantal van der Leest, schrijfster van ‘Waarom perfectionisten zelden gelukkig zijn’ stel je als perfectionist te hoge eisen aan jezelf en aan wat anderen allemaal van jou verwachten met alle gevolgen van dien. Zoals te veel piekeren, nadenken over hoe je het eigenlijk had willen zeggen, en minder snel nieuwe dingen uitproberen, omdat je bang bent om te falen. 

Leer in deze podcast wat je kunt doen tegen perfectionisme en hoe je dat aanpakt.

Luister de podcast:

Of luister via: ApplePodcasts, Spotify of Google Podcasts.

Shownotes

Chantal van der Leest, Waarom perfectionisten zelden gelukkig zijn. 13 tips tegen perfectionisme (koop via Managementboek.nl)

Word Vriend van de Show

We zijn natuurlijk al vrienden, maar nu kunnen we dat bezegelen: word Vriend van de Show, de innovatie wasstraat! Mis niets van de Innovatie Wasstraat, spreek audioberichten in, stel je vragen aan interessante gasten en blijf altijd op de hoogte. En voor echte vrienden verzinnen we samen vast nog meer leuks! Kom je er ook bij? 

Waarom vrienden worden? Het maken van een podcast kost geld en tijd. Dat steken we er met liefde in, maar om dit duurzaam te kunnen doen, willen we je vragen of je Vriend van de Show wil worden. Voor een bedrag van 2,50 per maand, of een zelf te bepalen bedrag ineens, kan je ons steunen. Als je het kan missen, ga dan naar: vriendvandeshow.nl/innovatiewasstraat.

Nieuws

Wil je lid worden van ons Whatsapp nieuws? Stuur dan een appje met je naam naar 06 11 53 40 39. Je blijft dan net als duizend anderen exclusief op de hoogte!

Help mij met een beoordeling

Beoordelingen zijn heel belangrijk voor het succes van deze podcast. Wil je mij helpen door de Innovatie Wasstraat vijf sterren te geven? Open in Apple Podcast de Innovatie Wasstraat Podcast. Klik op ‘Schrijf een recensie’. Geef vijf sterren en laat – als je dat leuk vindt – een berichtje voor me achter.

Scroll naar boven