De zeven eigenschappen van een succesvolle veranderaar – Steven van den Heuvel, verandercoach – Avanteers

De zeven eigenschappen van een succesvolle veranderaar – Steven van den Heuvel, verandercoach

In deze Innovatie Wasstraat aflevering duiken we in de vraag: wat zijn de zeven eigenschappen van een effectieve veranderaar?

Om deze vraag te beantwoorden, heb ik een bijzondere gast uitgenodigd: Steven van den Heuvel, de auteur van het boek “High Impact Veranderen. De 7 eigenschappen van een succesvolle veranderaar.” 

We bespreken deze eigenschappen voor iedereen die een effectievere veranderaar wil worden. Steven deelt waardevolle ervaringen als verandercoach. Deze aflevering is interessant, zowel voor ervaren professionals als voor mensen die net beginnen met veranderingsprocessen. 

Ben je geïnteresseerd in de kunst van verandering, of zoek je naar manieren om je eigen veranderstrategieën te verbeteren, dan is deze aflevering precies wat je nodig hebt. 

Leer in deze podcast hoe je een succesvolle veranderaar wordt.

Nieuwsgierig? Luister nu naar de podcast: 

Of luister via je favoriete podcast kanaal, zoals ApplePodcasts, Spotify of Google Podcasts.

Shownotes

BoekHigh Impact Veranderen 

Kim Spinder: Het kleine innovatieboek

Word Vriend van de Show

Wil je deze podcast steunen, zodat wij de Innovatie Wasstraat kunnen blijven maken? Word dan vriend van de show via www.vriendvandeshow.nl/innovatiewasstraat.

Nieuws

Wil je lid worden van ons Whatsapp nieuws? Stuur dan een appje met je naam naar 06 11 53 40 39. Je blijft dan net als duizend anderen exclusief op de hoogte!

Scroll naar boven