Einde van strategie!? Ard-Pieter de Man, hoogleraar Vrije Universiteit Amsterdam – Avanteers

Einde van strategie!? Ard-Pieter de Man, hoogleraar Vrije Universiteit Amsterdam

In deze Innovatie Wasstraat aflevering duiken we in de vraag: Is het einde van strategie in zicht? Is het nog mogelijk een strategie te ontwikkelen in een onvoorspelbare wereld? 

Ard-Pieter de Man, hoogleraar Management Studies aan de Vrije Universiteit Amsterdam deed samen met collega’s Ludwig Hoeksema en Anna Plotnikova onderzoek onder succesvolle organisaties en kwam tot een aantal verrassende inzichten. Die resultaten verschenen in het boek Einde van Strategie!? 

Leer in deze podcast de vragen die je jezelf als organisatie moet stellen bij het maken van plannen en waar nog grote kansen liggen. 

Of luister via je favoriete podcast kanaal, zoals ApplePodcasts, Spotify of Google Podcasts.

Shownotes

Boek Einde van Strategie!? Tussen wendbaarheid en koers houden – Ard-Pieter de Man, Ludwig Hoeksema, Anna Plotnikova Boek Kim Spinder: Het kleine innovatieboek  

Word Vriend van de Show

Wil je deze podcast steunen, zodat wij de Innovatie Wasstraat kunnen blijven maken? Word dan vriend van de show via www.vriendvandeshow.nl/innovatiewasstraat.

Nieuws

Wil je lid worden van ons Whatsapp nieuws? Stuur dan een appje met je naam naar 06 11 53 40 39. Je blijft dan net als duizend anderen exclusief op de hoogte!

Scroll naar boven