Hoe geef je succesvol leiding aan paradijsvogels? [Eric Kuisch, auteur en COO Eurofiber Group] – Avanteers

Hoe geef je succesvol leiding aan paradijsvogels? [Eric Kuisch, auteur en COO Eurofiber Group]

In deze podcast is Eric Kuisch te gast. Hij heeft jarenlang ervaring als ICT manager en is schrijver van het boek Paradijsvogels.

We hebben het over hoe je succesvol leidinggeeft aan deze sympathieke en rare paradijsvogels, want dat is een vak apart. Hoe haal je het beste uit een team van experts, hoe faciliteer je hen om hun beste werk te leveren, en hoe zorg je ervoor dat ze verbinding houden met andere afdelingen? Hoe geef je deze rare vogels persoonlijke waardering en zorg je dat ze bij je blijven werken?

Leer in deze podcast hoe je succesvol leidinggeeft aan paradijsvogels.

Luister de podcast:

Of luister via: ApplePodcasts, Spotify of Google Podcasts.

Shownotes

Word Vriend van de Show

We zijn natuurlijk al vrienden, maar nu kunnen we dat bezegelen: word Vriend van de Show, de innovatie wasstraat! Mis niets van de Innovatie Wasstraat, spreek audioberichten in, stel je vragen aan interessante gasten en blijf altijd op de hoogte. En voor echte vrienden verzinnen we samen vast nog meer leuks! Kom je er ook bij? 

Waarom vrienden worden? Het maken van een podcast kost geld en tijd. Dat steken we er met liefde in, maar om dit duurzaam te kunnen doen, willen we je vragen of je Vriend van de Show wil worden. Voor een bedrag van 2,50 per maand, of een zelf te bepalen bedrag ineens, kan je ons steunen. Als je het kan missen, ga dan naar: vriendvandeshow.nl/innovatiewasstraat.

Nieuws

Wil je lid worden van ons Whatsapp nieuws? Stuur dan een appje met je naam naar 06 11 53 40 39. Je blijft dan net als duizend anderen exclusief op de hoogte!

Help mij met een beoordeling

Beoordelingen zijn heel belangrijk voor het succes van deze podcast. Wil je mij helpen door de Innovatie Wasstraat vijf sterren te geven? Open in Apple Podcast de Innovatie Wasstraat Podcast. Klik op ‘Schrijf een recensie’. Geef vijf sterren en laat – als je dat leuk vindt – een berichtje voor me achter.

Scroll naar boven