Waarom zijn we zo gek op stapelen? [Frans van Loef, auteur Free Capacity] – Avanteers

Waarom zijn we zo gek op stapelen? [Frans van Loef, auteur Free Capacity]

Volgens Frans van Loef zijn we in organisaties gek op stapelen. Maar als er iets bij komt, moet er ook iets af. Vergelijk het maar met een gevuld schap in een supermarkt. Volgens Frans zijn leidinggevenden de grootste stapelaars, want iets bedenken kost veel minder tijd dan iets uitvoeren. Gelukkig is er hoop. Je kunt altijd tijd en talent vrijmaken, omdat het vaak opgaat aan activiteiten waar je mee kunt stoppen of interacties die je kunt terugdringen zoals mailen en vergaderen. 

Leer in deze podcast hoe je stapelgedrag herkent, en hoe je capaciteit vrijmaakt voor al die leuke innovatieve projecten! 

Luister de podcast:

Of luister via: ApplePodcasts, Spotify of Google Podcasts.

Shownotes

Word Vriend van de Show

We zijn natuurlijk al vrienden, maar nu kunnen we dat bezegelen: word Vriend van de Show, de innovatie wasstraat! Mis niets van de Innovatie Wasstraat, spreek audioberichten in, stel je vragen aan interessante gasten en blijf altijd op de hoogte. En voor echte vrienden verzinnen we samen vast nog meer leuks! Kom je er ook bij? 

Waarom vrienden worden? Het maken van een podcast kost geld en tijd. Dat steken we er met liefde in, maar om dit duurzaam te kunnen doen, willen we je vragen of je Vriend van de Show wil worden. Voor een bedrag van 2,50 per maand, of een zelf te bepalen bedrag ineens, kan je ons steunen. Als je het kan missen, ga dan naar: vriendvandeshow.nl/innovatiewasstraat.

Nieuws

Wil je lid worden van ons Whatsapp nieuws? Stuur dan een appje met je naam naar 06 11 53 40 39. Je blijft dan net als duizend anderen exclusief op de hoogte!

Help mij met een beoordeling

Beoordelingen zijn heel belangrijk voor het succes van deze podcast. Wil je mij helpen door de Innovatie Wasstraat vijf sterren te geven? Open in Apple Podcast de Innovatie Wasstraat Podcast. Klik op ‘Schrijf een recensie’. Geef vijf sterren en laat – als je dat leuk vindt – een berichtje voor me achter.

Scroll naar boven