Wil jij ook een gezondere relatie met je smartphone? Doe mee met de 5 dagen challenge! – Avanteers

Wil jij ook een gezondere relatie met je smartphone? Doe mee met de 5 dagen challenge!

gezondere relatie met je smartphone

Smartphones zijn heel handig, bijvoorbeeld om snel contact te leggen en te onderhouden, zowel voor je werk als prive. Of denk aan luisterboeken, podcasts, internetbankieren, GoogleMaps en Waze als navigatie. Of snel even het antwoord opzoeken op een vraag die je te binnen schiet. Ik zou niet meer zonder kunnen.

Maar smartphones hebben ook het effect dat ze op momenten ons leven beheersen. Je telefoon komt tevoorschijn tijdens een vergadering, terwijl je achter je laptop zit en eigenlijk iets anders moet doen, tijdens het kijken van een film of wanneer je bij familie en vrienden bent. En hoogstwaarschijnlijk ligt je smartphone op dit moment ook binnen handbereik…

Beheert je smartphone jouw leven?

Wat is jouw relatie met je smartphone? Beheert deze je leven, of valt dit reuze mee? Beantwoord onderstaande vragen voor jezelf en ontdek of jij een goede relatie met je smartphone hebt.
1. Zit je meer op je smartphone dan je denkt?
2. Zit je regelmatig gedachteloos met je telefoon te spelen?
3. Breng je steeds meer tijd door met je telefoon?
4. Slaap je regelmatig met je telefoon onder je kussen of naast je bed?
5. Bekijk en beantwoord je op alle tijdstippen van de dag berichtjes, tweets en e-mails, ook als je hiervoor andere activiteiten moet onderbreken?

Misschien is het tijd voor een gezondere relatie met je smartphone

Heb je vaker ‘Ja’ geantwoord dan je had verwacht en ben je toe aan een gezondere relatie met je smartphone?
Meld je dan nu aan voor de 5-dagen challenge. WhatsApp je NAAM en IK MAAK HET UIT naar 06-11 53 40 39.
Je ontvangt vanaf vandaag een week lang opdrachten. En op de laatste dag proberen we 24 uur zonder mobiel door het leven te gaan.

Wil je je extra goed voorbereiden op deze challenge? Luister dan de podcast die ik maakte met Catherine Price, schrijfster van het boek “Ik maak het uit”
Ik hoop dat je ook meedoet!

Scroll naar boven