Hoe maak je het uit met je telefoon? [Catherine Price, auteur Ik maak het uit] – Avanteers

Hoe maak je het uit met je telefoon? [Catherine Price, auteur Ik maak het uit]

Ik maak het uit

“Je leven is waar jij aandacht aan besteedt. Is dat je mobiel of iets anders?” Aan het woord is prijswinnend journalist Catherine Price. Ze vertelt deze week in de Innovatie Wasstraat over haar nieuwe boek ‘‘Ik maak het uit’ waarin ze vertelt hoe ze haar telefoonverslaving onder controle kreeg.

Wat begon als een belofte van efficiëntie en tijdsbesparing blijkt ons geheugen, onze focus en ons denkvermogen aan te tasten. Misschien wil je wel minder tijd aan je telefoon besteden, maar weet je niet waar je moet beginnen?

We praten in de Innovatie Wasstraat over:

  • Hoe je doelen opstelt waar je aandacht aan wilt besteden
  • Slimme tips om je smartphone gebruik te verminderen
  • Het stappenplan om een gezonde relatie met je mobiel op te bouwen
  • Binky, de beste social media app [omdat die niets doet]

Luister de podcast en leer bewust omgaan met je mobiel

Of luister via: iTunes, Spotify, Soundcloud, StitcherTuneIn

Doe mee met de challenge: IK MAAK HET UIT

Is je telefoon het eerste wat je oppakt als je wakker wordt, en het laatste wat je neerlegt voor het slapengaan? Doe dan mee met de “Ik maak het uit” challenge. In 5 dagen vorm je een nieuwe, gezonde relatie met je mobiel. Zet je doelen en prioriteiten dus weer op scherp, je bekijk je app- en mailgebruik kritisch en je neemt 24 uur afstand.

Wil jij ook een gezondere relatie met je smartphone?

Meld je dan nu aan voor de 5-dagen challenge. WhatsApp je NAAM en IK MAAK HET UIT naar 06-11534039. Je krijgt dan vanaf 2 juli een week lang opdrachten. Op de laatste dag proberen we 24 uur zonder mobiel door het leven te gaan. Ik hoop dat je ook meedoet!

Tips om je goed voor te bereiden op de challenge?

Help mij met een beoordeling

Beoordelingen zijn heel belangrijk voor het succes van deze podcast. Wil je mij helpen door de podcast Innovatie Wasstraat 5 sterren te geven? Open in iTunes, of waar jij de podcast in afspeelt, de Innovatie Wasstraat Podcast. Klik op ‘Beoordelingen en recensies’. Klik vervolgens op vijf sterren en laat eventueel een berichtje voor me achter. Dank je wel!

Scroll naar boven