Hoe word je gelukkig in 100 dagen? [Josje Smeets, gelukspsycholoog] – Avanteers

Hoe word je gelukkig in 100 dagen? [Josje Smeets, gelukspsycholoog]

Herken je dat het best oké gaat? Je geeft je leven een zeventje, je hebt een goede baan en een mooi huis. Maar ergens knaagt er iets. Je weet niet precies wat dat is, en wat je eigenlijk verder wilt in het leven. 

Josje Smeets, gelukspsycholoog, en auteur van ‘Happy in 100 dagen’ vertelt deze week in de Innovatie Wasstraat dat je gelukkig zijn kunt leren. Met 5 basisprincipes kun je aan de slag, waarvan bewezen is dat ze echt helpen om meer geluk te ervaren. Ook vertelt Josje hoe je erachter komt wat je wilt en hoe je een concreet stappenplan maakt om in actie te komen. 

Luister de podcast en leer deze week alles over gelukkig worden in 100 dagen. 

Luister de podcast:

Of luister via: ApplePodcasts, Spotify of Google Podcasts.

Shownotes

Boek Josje Smeets: Happy in 100 dagen, De bewezen shortcut naar meer geluk (koop via Managementboek.nl)

Word vriend van de show

We zijn natuurlijk al vrienden, maar nu kunnen we dat bezegelen: word vriend van de show, de innovatie wasstraat! Mis niets van de Innovatie Wasstraat, spreek audioberichten in, stel je vragen aan interessante gasten en blijf altijd op de hoogte. En voor echte vrienden verzinnen we samen vast nog meer leuks! Kom je er ook bij? 

Waarom vrienden worden? Het maken van een podcast kost geld en tijd. Dat steken we er met liefde in, maar om dit duurzaam te kunnen doen, willen we je vragen of je Vriend van de Show wil worden. Voor een bedrag van 2,50 per maand, of een zelf te bepalen bedrag ineens, kan je ons steunen. Als je het kan missen, ga dan naar: vriendvandeshow.nl/innovatiewasstraat.

Nieuws

Wil je lid worden van ons Whatsapp nieuws? Stuur dan een appje met je naam naar 06 11 53 40 39. Je blijft dan net als duizend anderen exclusief op de hoogte!

Help mij met een beoordeling

Beoordelingen zijn heel belangrijk voor het succes van deze podcast. Wil je mij helpen door de Innovatie Wasstraat vijf sterren te geven? Open in Apple Podcast de Innovatie Wasstraat Podcast. Klik op ‘Schrijf een recensie’. Geef vijf sterren en laat – als je dat leuk vindt – een berichtje voor me achter.

Scroll naar boven