Kerstactie: Vriend van de Show – Avanteers

Kerstactie: Vriend van de Show

De Innovatie Wasstraat Podcast heeft vanaf 10 december een vrolijke Vriend van de Show-kerstactie! Luisteraars die tussen 10 en 24 december voor een jaar vriend worden, krijgen gratis een tweede jaarabonnement cadeau op de Innovatie Wasstraat, om bijvoorbeeld cadeau te doen aan je partner, moeder, collega of de buurvrouw. Zij worden dan ook Vriend van de Show en maken op een laagdrempelige manier kennis met de Innovatie Wasstraat podcast. In 2022 gaan we ook experimenteren met bonuscontent, dus extra leuk om cadeau te geven.

Hoe werkt de kerstactie?

Hoe gaat de kerstactie precies in zijn werk? 1 jaarvriendschap kopen = 1 jaarvriendschap krijgen. Word tussen 10 december en 24 december Vriend van de Show via vriendvandeshow.nl/innovatiewasstraat en geef gratis een vriendschap weg aan een bekende. Na betaling ontvang je een link om de jaarvriendschap cadeau te doen. Jullie zijn dan beide Vriend van de Show en kunnen in 2022 genieten van bonuscontent. Je kunt de podcast natuurlijk ook eenmalig ondersteunen of kiezen voor maandelijks betalen, maar dan doe je helaas niet mee aan deze actie.

De kleine lettertjes 

  • De kerstactie geldt alleen bij de aanschaf van een jaarabonnement.
  • Het cadeau-abonnement van jou en de gelukkige extra vriend gaat gelijktijdig in.
  • Het gratis cadeau-abonnement wordt per direct beëindigd wanneer het abonnement van de gever vroegtijdig wordt beëindigd, of het aankoopbedrag wordt geretourneerd.
  • Het abonnement dat je cadeau doet, geldt voor de Innovatie Wasstraat podcast, niet voor andere podcasts.
  • Het gratis cadeau-abonnement kun je niet geven aan iemand die al Vriend is van de Show is.

Claim je kerstcadeau 

Word Vriend van de Show. Doe mee met de vrolijke kerstactie via vriendvandeshow.nl/innovatiewasstraat.

Scroll naar boven