Goede voornemens? Zeven regels waarmee je alles kunt bereiken wat je wilt [Kristel Groenenboom, eigenaar containerbedrijf] – Avanteers

Goede voornemens? Zeven regels waarmee je alles kunt bereiken wat je wilt [Kristel Groenenboom, eigenaar containerbedrijf]

kristelgroenenboom

We beginnen het nieuwe jaar vaak met goede voornemens. Maar hoe zorg je ervoor dat je ook echt in actie komt? Kristel Groenenboom, eigenaar van een containerfabriek, deelt haar zeven tips waarmee je alles kunt bereiken wat je wilt. Kristel vertelt over haar opgedane ondernemerslessen en helpt jou op weg om je dromen te bereiken. Het is nu of nooit!

Goede voornemens?

Dit zijn alvast zeven tips: 

  1. Wees ambitieus
  2. Fuck talent
  3. Houd focus
  4. Je bent sterker dan je denkt
  5. Trek je niets aan van je omgeving
  6. Durf te falen
  7. Laat je helpen

Een klein voorproefje uit deze podcast

Zelf is Kristel behoorlijk ambitieus met haar containerfabriek, die ze al op haar 23e overnam van haar vader. Ze vindt dat je met doorzettingsvermogen en hard werken verder kunt komen dan met talent. De volgende keer wanneer je een stemmetje hoort: ‘kan ik dit wel’ of ‘gaat dit wel lukken’ denk er dan aan dat je sterker bent dan je denkt. En trek je daarbij vooral niets aan van je omgeving. 

Leer in deze podcast met Kristel Groenenboom meer over ambitie en het uitspreken van je dromen. Wie weet helpt het om dit keer jouw goede voornemens waar te maken. 

Luister de podcast:


Of luister via: ApplePodcasts, Spotify of Google Podcasts.

Shownotes

Word Vriend van de Show

Wil je deze podcast steunen, zodat wij de Innovatie Wasstraat in 2022 ook kunnen blijven maken? Word dan vriend van de show via www.vriendvandeshow.nl/innovatiewasstraat.

Nieuws

Wil je lid worden van ons Whatsapp nieuws? Stuur dan een appje met je naam naar 06 11 53 40 39. Je blijft dan net als duizend anderen exclusief op de hoogte!

Help mij met een beoordeling

Beoordelingen zijn heel belangrijk voor het succes van deze podcast. Wil je mij helpen door de Innovatie Wasstraat vijf sterren te geven? Open in Apple Podcast de Innovatie Wasstraat Podcast. Klik op ‘Schrijf een recensie’. Geef vijf sterren en laat – als je dat leuk vindt – een berichtje voor me achter.

Scroll naar boven