Waarom het tijd is om de kunstenaar in jezelf wakker te schudden [Merlijn Twaalfhoven, componist] – Avanteers

Waarom het tijd is om de kunstenaar in jezelf wakker te schudden [Merlijn Twaalfhoven, componist]

Merlijn Twaalfhoven verliet als componist de grote concertzalen en trok de wijde wereld in om mensen in conflictgebieden met muziek opnieuw met elkaar te verbinden. Hij is nu opnieuw op missie; namelijk de kunstenaarsmindset in een ieder van ons wakker te schudden om de wereld te redden. 

We hebben het over de kunst van mislukken, hoe je omgaat met tegenslag, waarom we meer moeten dromen en samen dingen moeten doen. 

Leer in deze podcast met een open blik en een creatieve en speelse houding aan de slag te gaan met je eigen dromen en idealen. 

Luister de podcast:

Of luister via: ApplePodcasts, Spotify of Google Podcasts.

Shownotes

Merlijn Twaalfhoven, Het is aan ons (koop via Managementboek.nl)

Word Vriend van de Show

We zijn natuurlijk al vrienden, maar nu kunnen we dat bezegelen: word Vriend van de Show, de innovatie wasstraat! Mis niets van de Innovatie Wasstraat, spreek audioberichten in, stel je vragen aan interessante gasten en blijf altijd op de hoogte. En voor echte vrienden verzinnen we samen vast nog meer leuks! Kom je er ook bij? 

Waarom vrienden worden? Het maken van een podcast kost geld en tijd. Dat steken we er met liefde in, maar om dit duurzaam te kunnen doen, willen we je vragen of je Vriend van de Show wil worden. Voor een bedrag van 2,50 per maand, of een zelf te bepalen bedrag ineens, kan je ons steunen. Als je het kan missen, ga dan naar: vriendvandeshow.nl/innovatiewasstraat.

Nieuws

Wil je lid worden van ons Whatsapp nieuws? Stuur dan een appje met je naam naar 06 11 53 40 39. Je blijft dan net als duizend anderen exclusief op de hoogte!

Help mij met een beoordeling

Beoordelingen zijn heel belangrijk voor het succes van deze podcast. Wil je mij helpen door de Innovatie Wasstraat vijf sterren te geven? Open in Apple Podcast de Innovatie Wasstraat Podcast. Klik op ‘Schrijf een recensie’. Geef vijf sterren en laat – als je dat leuk vindt – een berichtje voor me achter.

Scroll naar boven