Hoe herken je de onderstroom in jouw organisatie?- Arend Ardon, The Change Studio – Avanteers

Hoe herken je de onderstroom in jouw organisatie?- Arend Ardon, The Change Studio

In deze aflevering duiken we in de vraag: hoe weet je wat er speelt in jouw organisatie? Hoe laat je de onderstroom spreken?

Ik heb daarom psycholoog en bedrijfskundige Arend Ardon uitgenodigd om te kunnen begrijpen wat er zich in de onderstroom afspeelt. De onderstroom in organisaties lijkt iets ongrijpbaars. Hoe herken je de onderstroom? Welke wetmatigheden zitten daarin? Wanneer weet je dat het tijd is om hierbij stil te staan? We bespreken drie voorwaarden voor een gezond en krachtig organisatiesysteem.

Gedoe ontstaat vaak door drie krachten in de onderstroom die iets willen herstellen. We hebben het over waarom je niet altijd hoeft in te grijpen of iets hoeft op te lossen, soms is het zien en erkennen voldoende.

Bedankt Boom Managementboeken voor deze samenwerking.

Nieuwsgierig? Luister de podcast: Of luister via je favoriete podcast kanaal, zoals ApplePodcasts, Spotify of Google Podcasts.

Shownotes

Boek: Wat speelt hier – Arend Ardon en Cynthia van der Zwan

 

Boek Kim Spinder: Het kleine innovatieboek

Word Vriend van de Show

Wil je deze podcast steunen, zodat wij de Innovatie Wasstraat kunnen blijven maken? Word dan vriend van de show via www.vriendvandeshow.nl/innovatiewasstraat.

Nieuws

Wil je lid worden van ons Whatsapp nieuws? Stuur dan een appje met je naam naar 06 11 53 40 39. Je blijft dan net als duizend anderen exclusief op de hoogte!

Scroll naar boven