Wat we van digital nomads kunnen leren over plaatsonafhankelijk werken [Koen Blanquart, auteur Thuisvoordeel] – Avanteers

Wat we van digital nomads kunnen leren over plaatsonafhankelijk werken [Koen Blanquart, auteur Thuisvoordeel]

plaatsonafhankelijk werken

Koen Blanquart is de schrijver van het boek Thuisvoordeel en reist al jarenlang de wereld rond. Hij werkt daarbij op verschillende plekken met New York als thuisbasis. Wat kunnen we bij hybride werken van hem en andere zogenoemde digital nomads leren? Hoe werk je nou echt tijd- en plaatsonafhankelijk samen?

Leer in deze podcast met Koen Blanquart hoe je je kunt voorbereiden op het volgende normaal en hoe je succesvol aan de slag gaat met hybride werken.

Luister de podcast:


Of luister via: ApplePodcasts, Spotify of Google Podcasts.

Shownotes

Word Vriend van de Show

Wil je deze podcast steunen, zodat wij de Innovatie Wasstraat in 2022 ook kunnen blijven maken? Word dan vriend van de show via www.vriendvandeshow.nl/innovatiewasstraat.

Nieuws

Wil je lid worden van ons Whatsapp nieuws? Stuur dan een appje met je naam naar 06 11 53 40 39. Je blijft dan net als duizend anderen exclusief op de hoogte!

Help mij met een beoordeling

Beoordelingen zijn heel belangrijk voor het succes van deze podcast. Wil je mij helpen door de Innovatie Wasstraat vijf sterren te geven? Open in Apple Podcast de Innovatie Wasstraat Podcast. Klik op ‘Schrijf een recensie’. Geef vijf sterren en laat – als je dat leuk vindt – een berichtje voor me achter.

Scroll naar boven