Welke verrassende dingen leerde Rabobank van onderzoek en pilots over de nieuwe manier van werken na corona? [Kim Teunis, programmadirecteur New Way of Working After Corona, Rabobank] – Avanteers

Welke verrassende dingen leerde Rabobank van onderzoek en pilots over de nieuwe manier van werken na corona? [Kim Teunis, programmadirecteur New Way of Working After Corona, Rabobank]

Hoe ga je nou echt succesvol aan de slag met hybride werken? Hoe pakken anderen dat aan? In deze podcast aflevering is Kim Teunis, programmadirecteur New Way of Working After Corona bij de Rabobank te gast om deze vraag te beantwoorden.

Bij Rabobank heet de nieuwe manier van werken na corona Rabo@Anywhere. In het begin is veel kennis opgehaald bij eigen medewerkers. En zijn diverse pilots gedaan om te onderzoeken wat voor de Rabobank werkt. Op basis van deze resultaten zijn 3 principes gedefinieerd voor het nieuwe hybride werken. 

1. Digital first: doe zoveel mogelijk digitaal

2. Plan tijd om met je team samen te zijn: voor creativiteit, om van elkaar te leren en voor moeilijke gesprekken of het doornemen van klantcases

3. Plan tijd om anderen te ontmoeten: maak je tijd om mensen buiten je eigen team te ontmoeten, zoals je netwerk, of een community waar je lid van bent. 

Hoe en wanneer je dat doet, geef je zelf vorm, samen met je team.


Vind je het leuk om zelf met je team aan de slag te gaan en afspraken te maken? Dan helpt mijn boek Eerste hulp bij hybride werken je op weg. O
f download de gratis poster om teamafspraken te maken. 

Leer in deze podcast alles over Rabo@Anywhere: de nieuwe manier van werken na corona. En uiteraard hoe je zelf succesvol aan de slag gaat met hybride werken. 

 

Luister de podcast:


Of luister via je favoriete podcast kanaal, zoals ApplePodcasts, Spotify of Google Podcasts.

Shownotes

Boek Kim Spinder. Eerste hulp bij hybride werken. Koop via managementboek.nl, via Bol.com, of je lokale boekhandel.  

Word Vriend van de Show

Wil je deze podcast steunen, zodat wij de Innovatie Wasstraat kunnen blijven maken? Word dan vriend van de show via www.vriendvandeshow.nl/innovatiewasstraat.

Nieuws

Wil je lid worden van ons Whatsapp nieuws? Stuur dan een appje met je naam naar 06 11 53 40 39. Je blijft dan net als duizend anderen exclusief op de hoogte!

Scroll naar boven