Waarom organisaties een chef lange termijn moeten aanstellen [Jan Rotmans, hoogleraar duurzaamheid en transities Erasmus Universiteit] – Avanteers

Waarom organisaties een chef lange termijn moeten aanstellen [Jan Rotmans, hoogleraar duurzaamheid en transities Erasmus Universiteit]

Jan Rotmans, hoogleraar duurzaamheid en transities aan de Erasmus Universiteit is een optimist en biedt in de Innovatie Wasstraat troost en hoop in deze tijd. “Geef de ruimte en vrijheid om zelf met oplossingen te komen. Dat is veel positiever en beklijft ook veel meer, er gebeurt ontzettend veel positiefs momenteel tijdens corona.” 

We praten in deze podcast over zaken als: Gaan we ons gedrag aanpassen na deze crisis of is er meer nodig voor een kanteling? Komt er een herwaardering van zorgpersoneel, onderwijs, de publieke sector? Wat is de rol van verbeeldingskracht, een vergezicht en verbinders hierbij? En waarom moeten organisaties een chef lange termijn aanstellen?

In deze podcast met Jan Rotmans leer je:

  • Welke transitie organisaties moeten maken om toekomstbestendig te blijven
  • Hoe kunnen we onze inzichten door de coronaperiode echt benutten?
  • Wat zijn de bouwstenen van het breakout team?
  • Waarom je groot moet denken en klein moet beginnen.

Ben je nieuwsgierig naar het tijdperk van verbinders? Luister dan deze podcast met Jan Rotmans.

Luister de podcast:

Of luister via: ApplePodcasts, Spotify of Google Podcasts.

Shownotes

Nieuws

Wil je lid worden van ons Whatsapp nieuws? Stuur dan een appje met je naam naar 06 11 53 40 39. Je blijft dan net als duizend anderen exclusief op de hoogte!

Wil je deze podcast steunen?

Om de podcast te blijven maken, is jouw steun van harte welkom! Koop het kleine innovatieboek om de podcast mogelijk te maken. Dat wordt natuurlijk erg gewaardeerd! 

Help mij met een beoordeling

Beoordelingen zijn heel belangrijk voor het succes van deze podcast. Wil je mij helpen door de Innovatie Wasstraat vijf sterren te geven? Open in Apple Podcast de Innovatie Wasstraat Podcast. Klik op ‘Schrijf een recensie’. Geef vijf sterren en laat – als je dat leuk vindt – een berichtje voor me achter.

Scroll naar boven