Niemand kan nu meer zeggen dat thuiswerken niet werkt [Tony Crabbe, auteur ‘Druk zijn is een keuze’] – Avanteers

Niemand kan nu meer zeggen dat thuiswerken niet werkt [Tony Crabbe, auteur ‘Druk zijn is een keuze’]

We hebben bewezen dat we organisaties vanuit huis kunnen laten werken. We kunnen nu van een afstandje kijken hoe we werkten en daarop reflecteren, laten we dat moment gebruiken. 

We doen er volgens Tony Crabbe, auteur en bedrijfspsycholoog, verstandig aan om in organisaties het gesprek aan te gaan over de voor- en nadelen van thuiswerken, om met elkaar te leren wat wel en niet werkt. Laten we deze lessen gebruiken voordat we massaal terugvallen in onze slechte gewoontes. 

Bovendien werken veel mensen meer nu ze thuiswerken. Laten we minder streven naar perfectie of ‘excellence’, want dat zorgt ervoor dat je niet innoveert; een klein beetje ongemak in ons leven hoort erbij. Slordigheid is het nieuwe zwart! 

Nieuwsgierig? Luister de podcast met Tony Crabbe. 

Luister de podcast:

Of luister via: ApplePodcasts, Spotify of Google Podcasts.

Boeken Tony Crabbe

Help mij met een beoordeling

Beoordelingen zijn heel belangrijk voor het succes van deze podcast. Wil je mij helpen door de Innovatie Wasstraat vijf sterren te geven? Open in Apple Podcast de Innovatie Wasstraat Podcast. Klik op ‘Schrijf een recensie’. Geef vijf sterren en laat – als je dat leuk vindt – een berichtje voor me achter.

Nieuws

Wil je lid worden van ons Whatsapp nieuws? Stuur dan een appje met je naam naar 06 11 53 40 39. Je blijft dan net als duizend anderen exclusief op de hoogte!

Wil je deze podcast steunen?

Om de podcast te blijven maken, is jouw steun van harte welkom! Koop het kleine innovatieboek om de podcast mogelijk te maken. Dat wordt natuurlijk erg gewaardeerd! 

Scroll naar boven