Ik wilde een bedrijf opbouwen, waar ik zelf graag zou willen werken (Raymond Klompsma, Srprs.me) – Avanteers

Ik wilde een bedrijf opbouwen, waar ik zelf graag zou willen werken (Raymond Klompsma, Srprs.me)

InnovatieWasstraat-RaymondKlompsma

Srprs.me is dé nieuwe manier van reizen! Zoek op YouTube naar Srprs.me en de vlogs vliegen je om de oren! Het concept? Reizigers weten vooraf niet waar ze heen gaan. Ze krijgen dat op het vliegveld pas te horen. Verrassing! En dát zorgt voor een radicale andere reisbeleving! “De mooiste reis plan je niet, die overkomt je…”

Van holacracy naar….
De trotse oprichter van Srprs.me is Raymond Klompsma. Hij vertelt in deze aflevering van de Innovatie Wasstraat Podcast hoe Srprs.me zo succesvol is geworden. De sterke bedrijfscultuur is daarbij het allerbelangrijkste! Raymond ging bij zijn vorige bedrijf Concept7 met holacracy aan de slag, maar gooit het bij Srprs.me over een verrassende andere boeg! “Ik wilde een bedrijf opbouwen, waar ik zelf graag zou willen werken.”

Extreme focus
Ook vertelt Raymond over de stapels ansichtkaarten die ze wekelijks van tevreden reizigers ontvangen. En de extreme focus die daarvoor nodig is om dat te bereiken.

Zoektocht naar organisatievorm
Wil jij alles leren over Raymond’s zoektocht naar de juiste organisatievorm, de Srprs.me cultuur en rituelen om deze cultuur vast te houden bij snelle groei? Luister dan zeker naar deze podcast! Veel plezier!

Nooit meer een aflevering missen?
Luister en abonneer je via iTunes: Innovatie Wasstraat Podcast

Vind je deze aflevering waardevol?
Dan help je mij enorm door een review te geven via iTunes (5 sterren mag!) Het kost je 30 seconden, en je maakt mij erg blij! Open in iTunes de Innovatie Wasstraat Podcast (kan via deze link). Klik op ‘Beoordelingen en recensies’. Klik dan op ‘Schrijf recensie’. Dank je wel!

Shownotes

1:51 Raymond stelt zichzelf voor

3:47 Het concept van Srprs.me in een notendop

4:06 Raymond vertelt wat de missie is van Srprs.me

4:28 Hoe Srprs.me is ontstaan

6:15 Raymond legt uit hoe Srprs.me werkt

8:09 Waardoor komt de groei van Srprs.me?

8:45 Voor wie is Srprs.me bedoeld?

9:30 De drie criteria van Srprs.me

9:57 De focus op klanten en kwaliteit

10:48 Wat Srprs.me doet om persoonlijke aandacht te geven aan reizigers

12:52 Raymond vertelt over het loslaten van zijn succesvolle bedrijf Concept7

15:09 De Holacracy principes

15:36 Drie tot zes maanden in kaart brengen van verschillende organisatievormen

16:18 Ervaringen met het Holacracy model en hoe hij werkt bij Srprs.me

17:56 Aan de slag bij Srprs.me, hoe ziet dat inwerkprogramma eruit?

19:09 Hoe is leiderschap ingericht binnen Srprs.me

20:15 De cultuur van Srprs.me en waarom dit zo belangrijk is

21:20 Waarom Raymond op missie is om het woord ‘pax’ te verbieden in de travel branche

22:49 Hoe houd je klanttevredenheid vast in een groeifase?

27:25 Wat is de grootste angst van Raymond nu Srprs.me de startup fase voorbij is?

28:19 De rituelen in het bedrijf

30:15 Iedere nieuwe werknemer wordt getoetst op de ‘Srprs.me cultuur’

32:23 Raymond onthult zijn toekomstplannen

33:44 Welke tools gebruikt Srprs.me om samen te werken

35:02 De geheime routines van Raymond om reizen, zijn gezin en het runnen van een bedrijf te combineren

38:24 Werk/privé balans

40:26 Inspiratiebronnen

Contact met Raymond Klompsma

Geselecteerde links

Organisaties

Personen

Tools

Krijg gratis innovatietips!
Wil je op de hoogte blijven van de laatste innovatietips? Meld je gratis aan voor ons Whatsapp Nieuws! Stuur je naam en het woord ‘nieuws’ via Whatsapp naar 06-11 53 40 39

Aanmelden Whatsapp Nieuws

Luister ook “Waarom Management Stuk Is” met Mark Vletter, CEO, Voys.

Scroll naar boven