Hoe stoppen met e-mail ons leven veranderde (Kevin Weijers & Kim Spinder) – Avanteers

Hoe stoppen met e-mail ons leven veranderde (Kevin Weijers & Kim Spinder)

e-mail

Een paar jaar geleden worstelde ik iedere dag met alle inkomende mailtjes. Want e-mail was een oneindige to-do-lijst geworden waar anderen acties voor mij achterlieten. Ik was de regie kwijt over mijn eigen werk. En ik was daar zo druk mee, dat ik geen tijd meer had om echt waarde toe te voegen. Ik was e-mailer van beroep geworden, terwijl dat niet in mijn functieomschrijving stond. Ik was altijd te druk, maar met wat? In het gratis We Quit Mail Magazine vind je mijn uitgebreide verhaal, en het verhaal van anderen die vinden dat het tijd is om slimmer samen te werken.

Stop de overload

Om anderen te inspireren en inzichten te delen startte ik de beweging We Quit Mail. Niet omdat ik tegen e-mail ben, maar om aandacht te vragen voor de manier waarop we met elkaar samenwerken. Kan dat niet effectiever en vooral leuker? Ieder jaar organiseer ik een Nationaal E-mail Dieet. Dit keer van 27 november tot en met 1 december.

Een laagdrempelige manier om via dagelijkse challenges eens te onderzoeken hoe het ook anders kan.

Doe mee met het Nationale E-mail Dieet

Een volger van het eerste uur is Kevin Weijers, die zelf ook e-mail in de ban deed. Met hem ga ik in deze speciale editie van de podcast in gesprek over het Nationale E-mail Dieet. We roepen op om slimmer om te gaan met e-mail, en delen onze ervaringen over een leven zonder e-mail. Waar begin je? Hoe pak je dat aan? En waarom zou jij mee moeten doen met het Nationale E-mail Dieet? Meld je hier gratis aan!

Stel je voor: je bent in je functie minder druk met e-mail, je ontvangt de helft minder e-mails en samenwerken wordt weer leuk! Wil je weten hoe je dat voor elkaar krijgt?

Luister naar deze speciale Nationale E-mail Dieet Podcast

Shownotes

  • Download hier het gratis We Quit Mail Magazine
  • Meld je hier aan voor het Nationale E-mail Dieet van 27 november t/m 1 december
  • Koop het boek We Quit Mail
  • Koop het boek Diep Werk
  • Ga voor meer informatie naar wequitmail.nl

Wil je nooit meer een aflevering missen?

Abonneer je dan op de Innovatie Wasstraat Podcast, dit kan via iTunesSoundcloudStitcher, TuneInBNR en via onze nieuwsbrief. Wil je nieuws ontvangen via Whatsapp, Whatsapp dan je ‘naam’ en het woord ‘nieuws’ naar 06-11534039.

Vind je deze podcast waardevol? 

Geef een review en 5 sterren mag! Open dan in iTunes de Innovatie Wasstraat Podcast en klik op ‘Beoordelingen en recensies’ en vervolgens op vijf sterren. Dank je wel!

Klaar om meer te ontdekken?

Scroll naar boven