Het nieuwe normaal: werken zonder management, maar op basis van vertrouwen (Allard Droste, Aldowa) – Avanteers

Het nieuwe normaal: werken zonder management, maar op basis van vertrouwen (Allard Droste, Aldowa)

management

Ik ben heel blij met onze Innovatie Wasstraat gast van deze week: Allard Droste. Allard maakte werk weer leuk bij Aldowa, een echt Rotterdams metaalbedrijf. Want daar werken ze nu zonder managers, functies, beoordelingsgesprekken en vergaderingen. Dat bewijst maar weer dat deze manier van werken zonder management overal kan. Terug naar de basis en doe maar gewoon. Zijn grootste les: begin met elkaar te vertrouwen. Dan pakken mensen zelf die verantwoordelijkheid, al is daar wel wat geduld voor nodig.

We vragen we Allard ook naar zijn nieuwste jongensboek: Hagelswag. Een hippe start-up die de wereld verovert met hagelslag. Je zou zomaar door het enthousiasme van Allard aangestoken kunnen worden!

“Probeer elkaar te vertrouwen, doe het eens een week of een maand.”

Leer deze week alles over werken zonder management van Allard Droste

Wil je nooit meer een aflevering missen?

Abonneer je op de Innovatie Wasstraat Podcast, dit kan via iTunesSoundcloudStitcher, TuneInBNR en onze nieuwsbrief. Wil je nieuws ontvangen via Whatsapp, Whatsapp dan je ‘naam’ en het woord ‘nieuws’ naar 06-11534039.

Vind je deze podcast waardevol? 

Geef een review en 5 sterren mag! Open in iTunes de Innovatie Wasstraat Podcast, klik op ‘Beoordelingen en recensies’ en vervolgens op vijf sterren. Dank je wel!

Shownotes

Klaar om meer te ontdekken?

Scroll naar boven